Evenement

logo MuziekGebouwGO klein.jpg
Titel: PROJECTORKEST MUZIEKGEBOUWGO
Wanneer: Van Vrijdag 02 Juni 2017 -  18:30
Tot Vrijdag 23 Juni 2017 - 20:00
Waar: Diekhuus - Middelharnis
Categorie: Muziek
 
 

Omschrijving


Ook het nieuwe MuziekgebouwGO organiseert het traditionele Projectorkest als onderdeel van de jaarafsluiting op zaterdag 24 juni in het Diekhuus. Iedereen is welkom.
Alle instrumenten, strijkers, blazers, tokkelinstrumenten of slagwerkers kunnen meespelen onder leiding van dirigent Wim Soeters. Als basis dient het muziekensemble dat hij al sinds jaar en dag onder zijn hoede heeft. Elke muzikant met enige ervaring is welkom, of je nu leerling bij het muziekgebouw bent, of niet. Deelname is gratis.

Repeteren

Er zijn vier repetities gepland op (let op!) vrijdagavond van 18:30 tot uiterlijk 20:00 uur in zaal 6 van het Diekhuus. De data hiervan zijn: 2 juni, 9 juni, 16 juni en 23 juni.
We spelen Beethoven's vijfde symfonie (wie kent het thema niet!) in een leuke bewerking voor alle instrumenten en thema's uit The Lion King. De bladmuziek krijg je digitaal aangeleverd door Wim Soeters.

Uitvoering

Er is een generale repetitie op zaterdagmiddag 24 juni. Op deze dag houdt het MuziekgebouwGO zijn jaarlijkse uitvoering in het Diekhuus. Gedurende de hele middag bent u welkom in het Diekhuus om allerlei leerlingen en docenten van het MuziekgebouwGO te beluisteren. Deze dag wordt afgesloten door de uitvoering van het projectorkest

Wil je meespelen?

Meld je dan NU aan bij Wim Soeters door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We zien je graag op de eerste repetitie en hopen, net als afgelopen jaren (toen nog onder de gedreven leiding van Piet Westhoeve) op een groot en enthousiast orkest!

logo MuziekGebouwGO

 

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top