Flakkeenieuws.nl

  • Gemeente en VEERO overhandigen cheque aan Faunapark Flakkee
    Op donderdag 20 juli 2017 reikten de voorzitter van de VEERO (Vereniging van Eigenaren en Exploitanten van Recreatieondernemingen), Jeroen den Hollander en wethouder Frans Tollenaar een waardecheque uit aan Petra Blokker, eigenaar van Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge. Het geschonken bedrag van € 15.000,- wordt gebruikt voor realisatie van een flamingoproject in Faunapark Flakkee.
  • Bestelbusje over de kop op N59
    De bestuurder van een bestelbusje is zaterdagavond 22 juli 2017 van de weg geraakt en over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde op de N59 nabij tankstation De Tille. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland. Het verkeer ondervond weinig hinder van het eenzijdige ongeval.
  • Brand in leegstaande schuur
    Aan het Oost Voorgors in Middelharnis heeft zaterdag 22 juli 2017 een kleine binnenbrand gewoed in een leegstaande schuur. De brand, die omstreeks 15:45 uur werd gemeld, veroorzaakte veel rookontwikkeling. Toegesnelde brandweerlieden hadden de brand snel onder controle.

Nieuws

20170824 TrioTresSonzanz Overkant

5e Muziek in de Voorstraat 22 september
Het huiskamerfestival Muziek in de Voorstraat wordt dit jaar gehouden op vrijdag 22 september. Het bestaat uit een wandeling langs vijf bijzondere concerten in vijf bijzondere panden aan de Voorstraat van Middelharnis. Dit jaar treden op Elly Bakker en Paul Kieviet (blokfluit/orgel), StarkLinnemann (jazz, klassiek, wereldmuziek), Codarts Musical (zang), Saxofoonkwartet Blast en Ralph Rousseau Meulenbroeks (viola da gamba). Voor meer informatie over de optredende muzikanten volg Facebook muziek in de voorstraat. De ontvangst voor het festival is in het Oude Raadhuis van 18.45-19.15uur, daar liggen toegangsbewijzen en programma klaar. De kaarten zijn inclusief koffie bij ontvangst en consumptie in de pauze. Kaarten van € 25,00 kunnen worden besteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , stichting Podium G-O verzorgt de administratie.

muziekl in de voorstraat LIGGEND foto Theo Mastenbroek

foto Theo Mastenbroek

20170804 poster fiepbus Staand

De kop is eraf! Naar schatting 3000 mensen hebben afgelopen zaterdag het openingsfeest van het strandplein, strandtheater Houten Kaap en Restaurant Bij Marc op Ouddorp Duin bezocht. Op het gezellige evenementenplein hebben zij in een ontspannen sfeer kunnen genieten van het mooie weer en spetterende optredens van the Pianohouse, tribute-band ABBA Fever en vuur- en lichtshows van Lights in Motion. In de middag konden de bezoekers meedoen aan gratis activiteiten, zoals golfsurfles, yoga workshops, pony ritjes, longboardskaten en Oxboard playground aangeboden door de partners van Ouddorp Duin. In samenwerking met deze partners worden vanuit Ouddorp Duin het hele jaar door allerlei clinics en activiteiten aangeboden. Deze zijn samengebracht in een frisse uitagenda die tijdens de opening bij het publiek is geïntroduceerd. De ‘Uitwaaier’ zal maandelijks worden uitgegeven en bevat naast informatie over sportieve clinics ook een overzicht van leuke activiteiten die voor deze maand op de planning staan en enkele omgevingstips. De Uitwaaier richt zich zowel op de lokale bevolking als de toeristen. 

8 juli 2017 Ouddorp Duin 5911

foto Dick van der Veer

Subcategorieën

Back to Top