Flakkeenieuws.nl

  • Onderzoek naar gewelddadige woningoverval
    De politie zoekt de woningovervaller die zondagmiddag 15 oktober 2017 een vrouw met een mes bedreigde in haar eigen woning. Hij sloeg de vrouw, doorzocht haar woning en ging er met een som geld vandoor. De politie deed sporenonderzoek en buurtonderzoek maar is nog op zoek naar meer getuigen.
  • Camping Oude-Tonge definitief tegen de vlakte
    Het voormalige terrein van camping Oude-Tonge wordt langzaam leeggeruimd. Ex-huurders hebben hun eigendommen reeds verwijderd. Een sloopbedrijf verwijdert nu de achtergebleven opstallen en de riolering. Een kale vlakte blijft straks over, want het Handelsterrein heeft nog geen nieuwe bestemming.
  • Ongeval met twee motoren In Middelharnis
    Zondagmiddag 15 oktober 2017 is omstreeks 17:00 uur op de kruising Rottenburgseweg met de Doetinchemsestraat een ongeval gebeurd met twee motoren. Volgens ooggetuigen werd een motorrijdster van achteren aangetikt door een andere motor.

Nieuws

Kom gezellig in pyjama bij ons ontbijten en film kijken in de kerstvakantie! We beginnen om 8.30 uur in de foyer met een heerlijk kinderontbijt en gaan daarna film kijken. Film van de Smurfen gebaseerd op de stipboeken van Peyo. Een van de blauwe Smurfin vindt een kaart van een verloren dorp en krijgt Brilsmurf en Potige Smurf zover om er naar op zoek te gaan. Gargamel probeert ondertussen om ze tegen te houden maar of dat zal lukken is nog maar de vraag. Kom je in pyjama? Omdat er nog geen vertoningslicentie verleend is mogen wij de filmtitel nog niet bekend maken, hou onze website in de gaten!
€ 7,50 / leden bibliotheek € 6,50 / Rabobankzaal / 08.30 uur / 19 okt 2017
20141020 bieb logo BZHD100  SWO000 WTK logo diekhuus RGB en zwart200

20171019 afb Boek DeSmurfenEnHetVerlorenDorp

Oktober is traditiegetrouw de Maand van de Geschiedenis. Dit jaar is het landelijke thema “Geluk”. Daarom organiseert historische vereniging De Motte in samenwerking met het Streekmuseum, de bibliotheek en het Streekarchief een workshop Archeologie voor kinderen.

201710 14 18 28 afbArcheoloogmiddagen

20171129 afb poster CultureleWeek Ooltgensplaat

Eric Borrias verteller van het jaar 2016 speelt vrijdag 13 oktober de voorstelling ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdeween...’ in de theaterzaal van het Diekhuus. Uitverkochte zalen en enthousiaste reacties. De wonderlijke avonturen van de 100 jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat.

Eric Borrias Poster 100 jarige 400

Subcategorieën

Back to Top