Flakkeenieuws.nl

  • Bewoonster Nieuw Rijsenburgh opent eigen tentoonstelling
    Vrijdagmiddag 10 november 2017 onthulde mevrouw P.M. Visser - Arensman onder grote belangstelling haar beeldhouwwerk op haar woonlocatie Nieuw Rijsenburgh.
  • Rankify.nl uit Middelharnis helpt ondernemers hoger in Google
    Het is een steeds vaker voorkomend probleem. Een bedrijf heeft een website maar wordt niet goed gevonden in Google. De concurrent echter haalt de ene opdracht na de andere opdracht binnen via de internetzoekmachine. Marco Logmans uit Middelharnis runt sinds begin november 2017 het bedrijf Rankify en helpt ondernemers hoger in zoekmachines zoals Google te komen en daardoor meer online kansen te creëren.
  • Talent uit Ooltgensplaat stoomt door naar internationale top
    Zijn droom is de nieuwe Valentino Rossi te worden. Zo ver is motorcoureur Joep Overbeeke uit Ooltgensplaat nog lang niet. Maar met het ondertekenen van een contract bij een bekend fabrieksteam, heeft de 18-jarige wegracer wel een belangrijke stap in zijn carrière gezet.

Nieuws

Zaterdag 18 november om 20.30 uur speelt Max van den Burg zijn voorstelling ‘Op een bedje van rucola’ in Strandtheater Houten Kaap. Waar je hem van kent? Misschien nog van de Cup-a-soup reclame van een aantal jaren geleden, van zijn rol als Zanger Ronnie in New Kids Nitro, of van zijn optredens in een groot aantal tv-programma’s. Maar Max is niet alleen acteur, sinds hij de Publieksprijs op het Cameretten Festival won timmert hij ook flink aan de weg als cabaretier. Max is gevat, muzikaal, snel, charmant, bijzonder leuk en voor cabaretliefhebbers gegarandeerd een bijzondere ontdekking.

20171118 MaxvandenBurg HoutenKaap

Vanaf half november wordt het City Center Goeree-Overflakkee omgetoverd tot Winter City Center. Er vinden in Middelharnis tal van leuke activiteiten plaats voor groot en klein.

De aftrap is op zaterdag 18 november, wanneer Sinterklaas met zijn pieten om 14.00 uur aankomt in de haven van Middelharnis. Zoals elk jaar wordt dit weer een groot feest!
De Pieten hebben zich onlangs gevestigd in het Diekhuus, waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd zoals een sintfilm en kindertheater. Voor het volledige programma en kaartjes kan je terecht op www.hetdiekhuus.nl.
Op zaterdag 25 november vindt tussen 09.00 en 17.00 uur een pepernotenmarkt plaats aan het Beneden Zandpand. Naast diverse kramen, attracties en muziek lopen natuurlijk ook Sinterklaas en zijn Pieten hier rond.

logo city center2 400

 

20171118 uitnodiging openingexpo LenievdBulk overkant

Subcategorieën

Back to Top