Flakkeenieuws.nl

  • VVD-Fractielid Henk van der Meer kiest voor eigen raadszetel
    Henk van der Meer heeft besloten zich na vierentwintig jaar terug te trekken uit de VVD-fractie in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee. Nieuwe ontwikkelingen binnen het Lokaal Netwerk Goeree-Overflakkee hebben onder andere geleid tot zijn besluit zich per 9 augustus 2017 terug te trekken.
  • Onwel tijdens fietsen in de polder
    Meerdere hulpdiensten zijn dinsdagavond 15 augustus 2017 omstreeks 20:30 uur opgeroepen voor een incident op de Westdijk tussen Dirksland en Melissant. Een wielrenner was met een groep aan het fietsen in de polder tot hij plotseling onwel werd.
  • Twee voertuigen op elkaar bij Nieuwe-Tonge
    In Nieuwe-Tonge heeft dinsdagavond 15 augustus 2017 een ongeval plaatsgevonden op de kruising N215 met de Molendijk. Een personenauto en een bestelwagen botsten op elkaar. Er raakte een persoon gewond, het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland.

Nieuws

20170824 TrioTresSonzanz Overkant

5e Muziek in de Voorstraat 22 september
Het huiskamerfestival Muziek in de Voorstraat wordt dit jaar gehouden op vrijdag 22 september. Het bestaat uit een wandeling langs vijf bijzondere concerten in vijf bijzondere panden aan de Voorstraat van Middelharnis. Dit jaar treden op Elly Bakker en Paul Kieviet (blokfluit/orgel), StarkLinnemann (jazz, klassiek, wereldmuziek), Codarts Musical (zang), Saxofoonkwartet Blast en Ralph Rousseau Meulenbroeks (viola da gamba). Voor meer informatie over de optredende muzikanten volg Facebook muziek in de voorstraat. De ontvangst voor het festival is in het Oude Raadhuis van 18.45-19.15uur, daar liggen toegangsbewijzen en programma klaar. De kaarten zijn inclusief koffie bij ontvangst en consumptie in de pauze. Kaarten van € 25,00 kunnen worden besteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , stichting Podium G-O verzorgt de administratie.

muziekl in de voorstraat LIGGEND foto Theo Mastenbroek

foto Theo Mastenbroek

20170804 poster fiepbus Staand

De kop is eraf! Naar schatting 3000 mensen hebben afgelopen zaterdag het openingsfeest van het strandplein, strandtheater Houten Kaap en Restaurant Bij Marc op Ouddorp Duin bezocht. Op het gezellige evenementenplein hebben zij in een ontspannen sfeer kunnen genieten van het mooie weer en spetterende optredens van the Pianohouse, tribute-band ABBA Fever en vuur- en lichtshows van Lights in Motion. In de middag konden de bezoekers meedoen aan gratis activiteiten, zoals golfsurfles, yoga workshops, pony ritjes, longboardskaten en Oxboard playground aangeboden door de partners van Ouddorp Duin. In samenwerking met deze partners worden vanuit Ouddorp Duin het hele jaar door allerlei clinics en activiteiten aangeboden. Deze zijn samengebracht in een frisse uitagenda die tijdens de opening bij het publiek is geïntroduceerd. De ‘Uitwaaier’ zal maandelijks worden uitgegeven en bevat naast informatie over sportieve clinics ook een overzicht van leuke activiteiten die voor deze maand op de planning staan en enkele omgevingstips. De Uitwaaier richt zich zowel op de lokale bevolking als de toeristen. 

8 juli 2017 Ouddorp Duin 5911

foto Dick van der Veer

Subcategorieën

Back to Top