Flakkeenieuws.nl

  • Inzamelactie taxussnoeisel tegen kanker
    De gemeente Goeree-Overflakkee doet, net als veel andere gemeenten, mee aan de landelijke actie 'Snoeihard tegen kanker'. Stichting Taxus voor Hoop steunt de strijd tegen kanker door zoveel mogelijk taxussnoeisel, een basisgrondstof voor chemotherapie, in te zamelen. Bij de milieustraten in Goedereede en Middelharnis staan hiervoor tot en met 31 augustus 2017 speciale inzamelbakken. Steun de actie door uw jonge en zuivere taxussnoeisel in te leveren bij de milieustraat.
  • Blikseminslag bij woning in Dirksland
    De onweersbui die aan het einde van donderdagmiddag 22 juni 2017 over Goeree-Overflakkee trok heeft geresulteerd in een gebouwbrand aan de Havelozeweg in Dirksland. In de nok van een nieuwbouwwoning sloeg de bliksem in.
  • Gemeente Goeree-Overflakkee start met mobiel gemeentehuis
    De gemeente Goeree-Overflakkee start vanaf maandag 26 juni 2017 met een nieuw initiatief; het mobiele gemeentehuis. Met een camper, de zogenaamde GO-bus, brengen ambtenaren van de gemeente wekelijks een bezoek aan drie dorpskernen, verspreid over het eiland. Dankzij de GO-bus hoeven inwoners voor bepaalde producten en diensten niet meer naar het gemeentehuis in Middelharnis te reizen.

Nieuws

Nu de zomer zich al zo heeft aangeboden openen we deze zomerse uitgave met een Zomergedicht. Ook maakt U weer kennis met gedichten van de “Reizende Dichters” en gastschrijvers. De coverfoto is van Herman Maas.

20170615 CoverOOGO

O zomeravond, smachtend neergevlijd
op 't gele veld, in 't Westen goudgetint...
Teerkreunend ruisen van de avondwind,
die langs de vlakte in zware weemoed glijdt...
O melodie uit lang verleden tijd,
waarvan ik zin noch woorden wedervind...

Singer/songwriter Wyatt Easterling uit Nashville komt logeren:

We organiseren CONCERTEN en SONGWRITING WORKSHOPS op 't Eiland Goeree-Overflakkee tussen 17 en 25 juni as.

Wyatt Easterling woont en werkt al 30 jaar in Nashville. Heeft oa geschreven en geproduceerd met Cher, Olivia Newton John, Carole King, country legend Neil McCoy, Dierks Bentley en een label opgericht met Miles Copeland, manager van The Police. Graag pikt hij zijn gitaar weer op om zijn passie te delen. Zijn nieuwe album is net uit: Divining Rod. En staat al in de folk top 5 van The US. Je kunt hem hier beluisteren: http://www.wyatteasterling.com/ Opgeven voor de concerten kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de workshops: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

20170613 afb Clementine NASHVILLE Wyatt Easterling

20170621 afb poster film Overkant

20170601 afb poster HavendagMH

 

Klik op de poster om voor meer informatie!

Subcategorieën

Back to Top