Flakkeenieuws.nl

  • Zonnige dag voor 112-dag Goeree-Overflakkee
    Op zaterdag 23 september 2017 was het Spuiplein in Middelharnis omgetoverd tot een ware 112-belevenis. BL Veiligheid heeft na een succesvolle eerste editie, wederom in samenwerking met Stichting 'Hart van Goeree-Overflakkee' een leuke dag in elkaar gezet om zo veel mogelijk mensen, groot en klein, kennis te laten maken met allerlei onderdelen die horen bij veiligheid.
  • Schuur bij Sommelsdijk wederom in brand
    In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 september 2017 heeft brand gewoed in een schuur aan de Staverseweg in Sommelsdijk. De schuur die schuin tegenover het politiebureau staat, stond begin 2016 ook al deels in brand. Destijds viel de brand mee, deze keer moest de brandweer met meerdere eenheden de brand bestrijden.
  • Gemeente pakt verbeterpunten voor dienstverlening aan
    De gemeente Goeree-Overflakkee heeft de klanttevredenheid over de afdeling Sociale Zaken laten onderzoeken. Alle 590 inwoners van Goeree-Overflakkee die een bijstandsuitkering ontvangen, zijn in mei 2017 benaderd om deel te nemen aan een enquête.

Nieuws

Vrijdag 3 november presenteren Miranda Scholtes en Tim Grinwis hét drieluik ‘Dichter bij muziek’.

Een warme afwisselende avond met drie elementen;
• mooie gevoelige gedichten
• fleurige bloemsierkunst
• een fijne blend van live muziek

De muziek is onder leiding van een gitaar, een handpan en nog een verassings- instrument. De gemaakte bloemschikkingen worden aan het einde van de avond verloot. De entree is gratis. Kaarten graag reserveren via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 20 72 82 32. Wees er snel bij want vol = vol. U bent van harte welkom.

20171103 afbeeldingPiroska

Zaterdag 7 oktober nodigen de Reizende Dichters U uit voor een Literair Café  in “de Zwaluw” in Sommelsdijk.

20171007 afb LiterairCafe ReizendeDichters

Dit keer treden veel “Reizende Dichters” op, met elk een eigen stijl van dichten en optreden o.a.: 
Anne Hanse, voor Anne is dichten zoiets als spelen met woorden. De woorden lopen soms zo uit haar pen, die zich dan vormen tot zinnen en als vanzelf een gedicht doen ontstaan. 
Jolanda Holleman, bij Jolanda komt de tekst vaak zomaar aanwaaien en is ze nu en dan uren aan het ‘bijslijpen’ om alles kloppend te krijgen. Taal is haar grote passie. Ze haalt inspiratie uit geloof in God, uit de natuur, muziek en wat ze om zich heen ziet gebeuren. 
Mieke van den Tol, Mieke schrijft verhalen en gedichten op verschillende websites en is lid van een Nederlandse schrijversgroep.

Literair café ter gelegenheid van het tien-jarig bestaan van De Reizende Dichters in de Rabozaal en de Foyer van het Diekhuus aan het Beneden Zandpad in Middelharnis.

Vanwege deze bijzondere gelegenheid treden er behalve Reizende Dichters en verschillende gastschrijvers ook drie muzikanten op. Clementine Volker, Willem Arends en Pierre Venant. Het wordt een feestelijke dag met prachtige muzikale begeleiding en bijzondere gedichten. Er is een middag- en een avondprogramma met ertussen een luxe broodmaaltijd. Aanvang middagprogramma 15.00 uur  /  aanvang avond 19.00 uur. Het programma is gratis. De maaltijd kost € 13,50 en kunnen via de ticketshop van het Diekhuus worden gereserveerd.

20170919 afbPersbericht Jubileum ReizendeDichters

Subcategorieën

Back to Top