In samenwerking met het Streekmuseum Goeree-Overflakkee organiseert het RTM-museum een complete dagtocht op de donderdagen 6, 13 juli en 3 augustus naar de musea op Goeree-Overflakkee. De RTM museumbus vertrekt ’s morgens om 09:00 uur vanaf busstation Heinenoord en rijdt langs diverse opstapplaatsen (A29 Numandsdorp, A59 Schaapsweg, Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge) naar het Streekmuseum Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk.

201707 rtm

Daar wordt u welkom geheten door mensen in klederdracht en is er koffie met grootmoeders appeltaart. Aansluitend is er een rondleiding met levende geschiedenis. Proef en beleef op verrassende wijze het leven van begin 1900. Na het museumbezoek wordt er een lunch geserveerd in het schuttersgebouw De Doele. Vervolgens rijdt de RTM-museumbus naar het RTM-museum op de kop van Goeree voor een bezoek aan het RTM-museum en een stoomtramrit.

De prijs van deze dagtocht is slechts € 44,00 per persoon, alles inbegrepen. Voor meer informatie over opstapplaatsen en tijden: www.rtm-ouddorp.nl. Inschrijven voor een van deze dagtochten, liefst per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch 06-20082503.