De kop is eraf! Naar schatting 3000 mensen hebben afgelopen zaterdag het openingsfeest van het strandplein, strandtheater Houten Kaap en Restaurant Bij Marc op Ouddorp Duin bezocht. Op het gezellige evenementenplein hebben zij in een ontspannen sfeer kunnen genieten van het mooie weer en spetterende optredens van the Pianohouse, tribute-band ABBA Fever en vuur- en lichtshows van Lights in Motion. In de middag konden de bezoekers meedoen aan gratis activiteiten, zoals golfsurfles, yoga workshops, pony ritjes, longboardskaten en Oxboard playground aangeboden door de partners van Ouddorp Duin. In samenwerking met deze partners worden vanuit Ouddorp Duin het hele jaar door allerlei clinics en activiteiten aangeboden. Deze zijn samengebracht in een frisse uitagenda die tijdens de opening bij het publiek is geïntroduceerd. De ‘Uitwaaier’ zal maandelijks worden uitgegeven en bevat naast informatie over sportieve clinics ook een overzicht van leuke activiteiten die voor deze maand op de planning staan en enkele omgevingstips. De Uitwaaier richt zich zowel op de lokale bevolking als de toeristen. 

8 juli 2017 Ouddorp Duin 5911

foto Dick van der Veer


Zaterdag werd ook de website van Ouddorp Duin gelanceerd. Op www.ouddorp-duin .nl is alle informatie te vinden over de winkels, het theater, het restaurant, het strand resort en natuurlijk ook alle evenementen die jaarrond door op Ouddorp Duin worden georganiseerd.
De fantastische sfeer en hoge opkomst van het openingsfeest heeft alle verwachting van de organisatie overtroffen. Zij hoopt het enthousiaste publiek terug te zien tijdens de Zomerse zaterdagen die vanaf a.s. zaterdag 15 juli op het plein worden georganiseerd.

banner VSB Fonds

Back to Top