logo MuziekGebouwGO

Het Muziekgebouw “Goeree-Overflakkee” gaat van start voor het schooljaar 2017/18 en is toegankelijk voor iedereen die de wereld van de muziek wil ontdekken. Vanaf eind augustus starten de instrumentale en vocale lessen met een breed aanbod op het gebied van klassiek, jazz, pop, harmonie, fanfare en brassband. Het Muziekgebouw heeft haar eerste succesvolle schooljaar achter de rug en heeft instrumentale/vocale lessen gegeven aan ruim 400 leerlingen. Deze leerlingen hebben les genomen op één van de instrumenten van het veelkleurig palet dat door een team van ongeveer 30 vakbekwame docenten wordt aangeboden. Iedereen die in het schooljaar 2017/18 muzieklessen wil gaan volgen is meer dan welkom bij het Muziekgebouw. Het Muziekgebouw is zodanig ingericht dat de plaatsing van de leerlingen heel flexibel is; er zijn allerlei lesvormen – waaronder strippenkaarten – mogelijk en er is nog ruim plaats! Voor meer informatie, tarieven en aanmelding: zie www.muziekgebouwgo.nl


Omdat er al veel drukte is rondom het Muziekgebouw GO en het voor de docenten vaak een hele puzzel is om goede lesroosters te maken, vragen wij iedereen die geïnteresseerd is om snel te reageren. Bent u geïnteresseerd in activiteiten en evenementen van het Muziekgebouw GO, wordt dan vooral lid van onze facebookpagina www.facebook.com/muziekgebouwgo

Muziekgebouw GO
Het Muziekgebouw GO wil midden in de samenleving van Goeree-Overflakkee staan; een samenleving waar al van oudsher heel veel muziek te horen is op allerlei gebied.
Het is toegankelijk voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen op een instrument of in zang.
Binnen het Muziekgebouw wordt het samen muziek maken gestimuleerd, waarbij gedacht kan worden aan ensembles, koren, harmonie- en fanfareorkesten en brassbands.
Het doel van de Muziekcarrousel is om op alle basisscholen de kinderen een goede startkwalificatie op het gebied van de muziek mee te geven zodat hopelijk heel veel kinderen hun hele leven met veel plezier gaan spelen en zingen!

20170821 afb persberichtMuziekGebouw

banner VSB Fonds

Back to Top