Op vrijdag 10 november is het ‘De dag van de Mantelzorg’ en speelt in het Diekhuus de voorstelling ‘Met de mantel der Liefde’. We maken kennis met de 80-jarige Lowie, die veel zorg nodig heeft, en met zijn zoon Kobe, die probeert zoveel mogelijk zorg te bieden. Ze praten, ze mijmeren, ze lachen, ze ruziën. Over het leven, de dood, over oude koeien. Over de fiets die Kobe nooit kreeg. Over de Ronde van Vlaanderen. Over de melkboer, over toen en nu. En wie was die tante Lena eigenlijk? In dit intieme portret zien we een vader en een zoon die op hun eigen manier proberen vat op het leven te houden.

20171110 afb ziekenhuisBed MetDeMantelDerLiefde300

 

Beide rollen worden vertolkt door Kurt Defrancq, die met dit stuk een aangrijpende en pakkende theatrale voorstelling over het thema mantelzorg neerzet. De voorstelling biedt een herkenbaar beeld van alledaagse problematiek van de mantelzorger dichtbij de dagelijkse praktijk. De voorstelling die is gemaakt op initiatief van Lokaal Bestuur Knokke Heist.
Een voorstelling in het bijzonder voor alle mantelzorgers!
regie Vincent van den Elshout – tekst Maud Lazaroms – spel Kurt Defrancq
Het is mogelijk na afloop van de voorstelling te genieten van een heerlijke luxe lunch in onze gezellige foyer. U bent van harte welkom.

Stichting ZIJN – Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis
vrijdag 10 november 2017
€ 15,00 – zonder luxe lunch / aanvang voorstelling 11.00 uur
€ 30,00 – met luxe lunch / aanvang lunch 12.00 uur
Rabobankzaal / www.hetdiekhuus.nl

banner VSB Fonds

Back to Top