Donderdag 8 maart, internationale vrouwendag, organiseert strandtheater Houten Kaap een Ladies Night rondom ‘Sofasessies’, de komische voorstelling van Marian Mudder. Vrouwelijke bezoekers worden deze avond vanaf 19:00 uur extra in de watten gelegd met o.a. een gratis welkomstdrankje en een modeshow. Voorafgaand aan de voorstelling wordt er van 19:00 tot 20:00 uur een korte modeshow gehouden waarbij surfshop Natural High en modestudio Le Joujou uit Ouddorp een deel van hun voorjaarscollectie presenteren. In de foyer van het theater worden lekkere drankjes en hapjes geserveerd en kan kennisgemaakt worden met lokale ondernemers en hun producten en diensten. Onder de aanwezigen worden leuke prijzen verloot. 

20180608 afb HoutenKaapMariaMudder

Sofasessies  Om 20:30 uur begint de voorstelling van Marian Mudder, bekend als actrice in o.a. Baantjer en auteur van de boeken ‘Geluksblind’, ‘Volgende keer bij ons’ en ‘Opium’. De voorstelling Sofasessies is gebaseerd op haar laatste publicatie met gelijke titel en is een komische, openhartige en pittige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken. Marian: “Met deze voorstelling komt alles voor mij samen: acteren, schrijven en mijn interesse in psychologie. Ik hoop mensen die zich herkennen in mijn verhaal met deze voorstelling te helpen en te inspireren.” Hoewel ze serieuze onderwerpen aansnijdt weet ze met haar humor en originele kijk op de zaken de toon luchtig te houden. “Humor is ontzettend belangrijk in mijn leven en dus ook in deze voorstelling. De zaal kan er een boel van opsteken, maar het belangrijkste is dat iedereen een leuke avond heeft.” 

Kaarten kosten €17,50 en zijn online verkrijgbaar via houtenkaap.nl of te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

banner VSB Fonds

Back to Top