Zaterdag 7 april is het podium van strandtheater Houten Kaap voor Joes Boonen, bekend van de tv-serie ‘Huis, tuin en keukenavonturen’ van Dirk Scheele en de theatervoorstelling ‘Dikkie Dik en de taart’. Om 11.00 uur speelt zij de vrolijke, interactieve voorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’ voor kinderen vanaf 2 jaar.
In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes het verhaal van een kleine krokodil die altijd bananen eet, maar op een dag besluit dat hij wel eens een kindje zou lusten. Een dolkomisch verhaal met fijne droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid. 

20180407 afb kindertheater HoutenKaap

Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend... er worden geen kindjes opgegeten!
Kaartjes voor deze voorstelling kosten €8,50 en zijn online verkrijgbaar via houtenkaap.nl of te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie de website en facebook.com/houtenkaap voor meer leuke (kinder)voorstellingen!

banner VSB Fonds

Back to Top