Zingend de meivakantie in met Dirk Scheele
Ouddorp – Ook in de meivakantie heeft strandtheater Houten Kaap in Ouddorp weer diverse leuke voorstellingen en shows voor het hele gezin op het programma staan. De vakantie wordt muzikaal ingeluid door niemand minder dan Dirk Scheele! Op verzoek speelt hij zijn leukste liedjes voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Op donderdag 3 mei wordt er gelachen, gegriezeld en gegoocheld tijdens de familieshow van 5-voudig Nederlands Kampioen goochelen, Hilbert Geerling. Twee dagen later maakt theatergroep Koek en Ui het publiek aan het lachen met hun komische kindervoorstelling.

20180503 afb kindertheater HoutenKaap400


Dirk Scheele
Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel. Elke voorstelling is weer anders, afhankelijk van het publiek. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek. Kaartjes voor Dirk Scheele op 28 april kosten €12,50.

De geheimzinnige grotten van Grok M’Gar – Hilbert Geerling
Onderweg naar de wereldkampioenschappen goochelen gaat er van alles mis. Hilbert mist de trein, de taxi krijgt een lekke band en als hij het laatste stukje dan maar lopend aflegt, valt hij in e en put. Hij valt en valt en valt, dieper en dieper... Nee, nóg dieper! Hij belandt in de Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar. Een hilarisch, maar ook spannend verhaal waarin ook kinderen uit de zaal een rol zullen spelen. Deze familieshow voor 6 jaar en ouder is te zien op donderdag 3 mei om 15.00 uur. Ticketprijs: €15,00.

Van mij!
Flo heeft een huisje. Een huisje waarin alles van haar is. Van de kast tot aan de spijker in de muur. Alles is van haar. En delen… daar doet ze niet aan. Dan krijgt ze onverwachts bezoek van Alex en haar koffer. Wat komt Alex eigenlijk doen? En waarom heeft ze die koffer bij zich? En hoezo mag Flo niet heel even kijken wat er in de koffer zit? ‘Van mij!’ is een humoristische voorstelling over delen, vriendschap, eenzaamheid en een koffer met een geheim. Theatergroep Koek & Ui speelt deze voorstelling op zaterdag 5 mei om 11:00 uur. Tickets zijn te koop voor €10,50.
Kaarten zijn online te bestellen via www.houtenkaap.nl of te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

banner VSB Fonds

Back to Top