Zaterdag 7 juli 2018 nodigen De Reizende Dichters U uit voor een gezellig maar ook inspirerend Literair Café in De Overkant in Ouddorp. Ditmaal is het thema van de middag: Het kind in mij De leden van De Reizende Dichters die dit keer voor U optreden zijn: Annette van Riel en Fred Hoogervorst, Anne Hanse, Aart Dorsman, Mieke van den Tol, Catherine van Vliet-Saivres, Greta Lugtmeier, Lowie van Eck, Magda Haan en Jolanda Holleman.

Gastdichters zijn deze keer:

20180619 afb LiterairCafé

Louisa van der Pol: Geboren te Melissant, in 2016 promoveerde ze aan de Radboud Universiteit Nijmegen (Filosofie). De titel van haar dissertatie, uitgegeven bij Valkhof Pers te Nijmegen, is: Getild in de taal. De vernieuwing van C.O. Jellema’s poëtica door zijn vertaling van Meister Eckhart. Louisa heeft verschillende kinderboeken geschreven zoals Witvlekkie, Lief, Een caravan in de winter en U maakt iets kapot. Pau Heerschap: Is dialectkundige en zal deze middag zeker opvrolijken met verhalen en gedichten op zijn eigen wijze in het Flakkees. Pau is bestuurslid van de Zêêuwse Dialect Verêniging. In 2004 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Muzikale intermezzo’s door Gerard Cleton: Gerard is een Roots’-muzikant en vooral een ‘songwriter’s singer. Zijn inspiratie en repertoire hebben sterke wortels in de blues en de singer-songwriter-traditie van de sixties…van Big Bill Broonzy, Bob Dylan tot James Taylor.

 

Adres: Dijkstelweg 33 Ouddorp
Aanvang 14.00 uur tot 16.15.uur.
Gastheer Herman Maas.

 

banner VSB Fonds

Back to Top