Ouddorp – De kerstvakantie begint bij Ouddorp Duin op zaterdag 22 december met een gezellig kerstevent rond de kerstboom op het strandplein en in strandtheater Houten Kaap. Van 15.00 tot 19.00 uur zijn er leuke kinderactiviteiten, is er wat te eten en drinken en speelt het Bluegrass trio The Groovy Gents swingende kerstklassiekers en andere covers. Toegang is gratis.

20181225 poster Kerstevent HoutenKaap

 

Op het strandplein kun je de gehele dag genieten van lekkere gerechten van de buitengril, poffertjes, warme chocolademelk en glühwein en kunnen de kinderen ponyrijden. In strandtheater Houten Kaap beginnen de activiteiten om 15.00 uur met een kerstpoppenkastvoorstelling waarin Jan Klaassen de hoofdrol speelt. Daarna wordt er een smakelijke chocoladeworkshop verzorgd door Sjokohome en zijn er creatieve knutselactiviteiten en een familiekerstbingo in de theaterzaal. Ook worden er korte kerstfilms vertoond. Tegen de avond is er een lampionnenoptocht met zelfgemaakte lampionnen en een kampvuur.
Voor het volledige programma en alle tijden zie www.ouddorp-duin.nl of de Facebookpagina van Ouddorp Duin (facebook.com/ouddorpduin).

banner VSB Fonds

Back to Top