April staat bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in het teken van voorlezen! Voorlezen is ontzettend belangrijk voor de taalontwikkeling van kleine kinderen. Daarom kunnen zij gratis lid worden van de Bibliotheek en boeken lenen vol met verhalen, gedichtjes en liedjes. Voor de allerkleinsten heeft de Bibliotheek stoffen boekjes en badboekjes. Naast alles wat er te leen is in de Bibliotheek zijn er ook veel leuke activiteiten. Kom langs bij het Mamacafé, doe met je peuter de prentenboekdans of kom op woensdag luisteren naar een mooi verhaal! 
Voorleescircus Het Voorleescircus is een bereleuk feestje voor kinderen van 0 tot 3 jaar op 10, 11 en 12 april in Middelharnis, Brielle en Hellevoetsluis. Beer woont in het Voorleescircus en heeft het daar erg naar zijn zin, want voorlezen is Bereleuk! Net als beer kunnen kinderen hun kunsten vertonen in het circusparcours. Tussen half 11 en half 12 kun je een circusfoto laten maken van je kindje!

2019 04 01 voorlezen is bereleuk Bibliotheek

Voorleescircus | 09360 – 11.30 uur | 10 april in Middelharnis, Toegang gratis, aanmelden niet nodig

Voorlezen
Iedere woensdagmiddag om 15.00 uur in Hellevoetsluis en Middelharnis. Elke 2e woensdagochtend van de maand om 11.00 uur in Brielle | Gratis

banner VSB Fonds

Back to Top