Sinds 2018 daagt Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta iedereen maandelijks uit om een boek te lezen dat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen. Ruim 200 leden discussiëren hierover en delen leestips op de Facebookpagina Bookchallenge 2019. Het is voor lezers vaak lastig om te beginnen aan een boek van een, voor hen, onbekende schrijver of een niet alledaags genre of onderwerp. Veelal blijven lezers ronddraaien in hetzelfde kringetje. Daar bracht Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in 2018 verandering in met de Bookchallenge.  Maandelijks wordt een nieuwe challenge bekendgemaakt en de challenge voor april is als volgt: 
Wist je dat…er binnen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta diverse literaire leesgroepen actief zijn? Lees deze maand een literair boek (of een klassieker uit je lijst van vroeger) en wie weet krijg je wel zin om deel te nemen aan een echte leesgroep?! Zin gekregen? Stuur dan een email naar Lindsay: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk voor boekinspiratie op www.senia.nl of kom langs in de bibliotheek!

stapel boeken bibliotheek

Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, “like” dan de Facebookpagina en lees mee!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Bookchallenge 2018 | Iedere eerste dag van de maand een nieuwe leesuitdaging | Meedoen is gratis en verplicht tot niets

Tot ziens in de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta!

Kijk voor ons complete activiteitenaanbod op www.bzhd.nl/activiteiten
Volg de bibliotheek via facebook.com/bibliotheekzhd  en twitter.com/bibliotheekzhd

banner VSB Fonds

Back to Top