Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering met als bijzondere gast zangeres, muziekdocente en dirigente Els van de Wetering. Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland. De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat zangeres, muziekdocente en dirigente Els van de Wetering. Haar grote liefde is muziek en dat wist ze al toen ze een klein meisje was. Ze kent de kracht van muziek en hoe dat iedereen met elkaar verbindt en weet met haar aanstekelijke enthousiasme iedereen aan het zingen te krijgen. 

afb De Andersons en Els

Daarnaast zingt ze zelf ook de sterren van de hemel bij de popcoverband 'Watch Els!', het trio 'Sing it! Sisters!' de Bigband 'The Sir Oliversband' en het duo 'Silky Sound'. Als onderdeel van dit theaterconcert zal de sprankelende en luisterrijke Els vertellen en zingen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

De pers over de Andersons:
"Wonderschone liedjes". "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie." "Een warme en overdonderende gebeurtenis."

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl 

banner VSB Fonds

Back to Top