De kindervoorstelling ‘Help ik heb een vlieg ingeslikt’ was vorig jaar een van de grote successen van Strandtheater Houten Kaap. Maar dat was zeker niet de laatste voorstelling van het Mark van Vliet Theater. Zaterdag 4 mei om 11.00 uur keert Mark van Vliet terug in het theater met zijn nieuwe voorstelling. ‘De reuze dwerg die een kopje kleiner wil zijn’ is een hilarisch stuk vol met muziek, avontuur en fantasie. Een spannend verhaal voor de gehele familie (4+).
Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel, niet in zijn huis en zelfs zijn kleren zijn te klein. Hij is dol op klassieke muziek, maar alle instrumenten van de dwergen begeven het onder zijn gewicht. In een groot Russisch avontuur gaat Ivan opzoek naar zijn ware zelf. Samen met zijn nieuwe vrienden Vladimir de koopman, het tovervrouwtje Baba Yaga, de vals-zingende Vuurvogel en een enorme Neus, komt hij erachter dat groot zijn misschien helemaal zo gek nog niet is…

20190504 kindertheater de HoutenKaap

Gedurende de voorstelling leert Ivan dat iedereen goede en slechte eigenschappen heeft en dat wat een ander verschillend maakt juist heel bijzonder kan zijn.

Mark van Vliet Mark van Vliet laat op een speelse wijze klassieke muziek tot leven komen. Zijn voorstellingen gaan niet alleen om kijken, maar ook om brullen, verbazen, zingen, springen en lachen. Mark prikkelt je fantasie. Met zijn zelf geschreven muzikale verhalen en liedjes, gebaseerd op beroemde composities, brengt hij klassiek muziektheater dat rockt! Tickets voor deze voorstelling op 4 mei 11.00 uur kosten €9,75 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl of te koop bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee en via VVV Goeree-Overflakkee.

 

banner VSB Fonds

Back to Top