Ouddorp – Elke schoolvakantie worden er extra veel leuke activiteiten georganiseerd bij Ouddorp Duin. Zowel op het strand als rond het strandplein en in het strandtheater kun je als toerist maar ook als inwoner van de regio boogschieten, skimboarden, bouwen met bamboe, genieten van theater en meer! Elke dinsdag, donderdag en zaterdag worden er tussen 13.00 en 17.00 uur strandactiviteiten gedaan op het strand bij Ouddorp Duin waar iedereen aan mee mag doen. Speel een potje voetbal of slagbal of leuke spellen als Kubb en frisbee, leer skimboarden of ga met een sleepnet door de branding en ontdek welke kleine zeedieren je kunt vinden in de zee. Ook rond het strandplein kun je aan allerlei activiteiten deelnemen. Meerdere keren per week kun je daar bouwen met bamboestokken, boogschieten of gezellig aanschuiven bij het kampvuur. Kijk voor het volledige programma inclusief tijden op www.ouddorp-duin.nl/doen of Facebook.com/ouddorpduin.

2019 05 Bollo HoutenKaap

Houten Aap
Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er in het strandtheater de Houten Aap kindermiddag voor kinderen vanaf 4 jaar. Op woensdag 24 april is het Lego middag en op woensdag 1 mei staat de middag in het teken van Robin Hood en wordt er met pijl en boog geschoten! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je vooraf aan viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kindervoorstellingen
In de tweede week van de vakantie staan er ook nog twee leuke kindervoorstellingen op het programma. Dinsdag 30 april om 10.30 uur is het podium voor Bollo. Deze bekende beer speelt de hoofdrol in een splinternieuwe theatervoorstelling: ‘Bollo en de Smaragdvogel’ (2+). Op zaterdag 4 mei om 11.00 uur brengt Mark van Vliet interactief muziektheater. Zijn nieuwste voorstelling ‘De reuze dwerg die een kopje kleiner wilde zijn’ zit vol humor, fantasie en klassieke muziek. Tickets voor voorstellingen in strandtheater Houten Kaap zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl

banner VSB Fonds

Back to Top