Van 30 mei t/m 2 juni is er op tal van locaties, verspreid over het eiland, kunst te bewonderen.

Van 11.00 uur tot 17.00 bent u meer dan welkom om ter plekke met de kunstenaars in gesprek te gaan. Op diverse locaties is er muziek, werk van amateurs op locatie 8, de Reizende Dichters zijn weer van de partij, er is een concert op Hofstede Lust en Last, het Filmhuis te Middelharnis draait een ‘kunstfilm’ en niet te vergeten, de reizende stempelmakerij ‘Art To Take’ is weer aanwezig. Zie hiervoor de pagina ‘specials’. Neem tijdens uw bezoek aan de locaties de tijd om naar het werk te kijken, wees nieuwsgierig. Is er een boodschap? Wil de kunstenaar u iets vertellen, of laten zien? Wat is de bedoeling? Ik geef u graag het advies niet alle locaties op één dag te willen bezoeken. Er is zoveel meer te zien en te doen. Op het gebied van natuur en landschap, kunst, cultuur en cultureel erfgoed valt er ook veel te genieten. De opening zal deze keer plaatsvinden in het gebouw De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

Op woensdag 29 mei is iedereen vanaf 19.30 uur van harte welkom. Om 20.00 uur begint het programma. De toegang is gratis.

 

Er is een gevarieerd openingsprogramma van een klein halfuur, met medewerking van leerlingen en docenten van het Muziekgebouw, De Reizende Dichters, Vereniging Kunstplus en een openingsmonoloog door Wim van Ham.

Daarna een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Graag ontmoet ik u op de opening en anders op één van de locaties.

Veel plezier bij uw bezoek aan de KunstKijk.

Namens de werkgroep en bouwploeg

Hans Lammers

NB: er kunnen altijd onverwachte wijzigingen zijn. Bekijk daarom regelmatig onze website

 

banner VSB Fonds

Back to Top