Van 19 december tot en met 3 januari kun je in het theater en op het outdoorveld deelnemen aan diverse leuke activiteiten voor verschillende leeftijden. Strijd onderling om de titel ‘Koning FIFA’ in een spannend FIFA’21 toernooi op donderdag 24 december. Of bouw de mooiste bouwwerken tijdens de Mega Lego dag op woensdag 30 december. Laat je verbazen tijdens het Knikkerlab op zaterdag 2 januari en laat je creativiteit de loop op dinsdag 29 december in het Knutsellab. Voor de allerkleinsten en hun ouders is er in samenwerking met het Kliederlab een leuke ouder&kind activiteit op woensdag 23 december. Later die dag wordt de film ‘De piraten van hiernaast’ vertoond, mede mogelijk gemaakt door de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.

2020 12 11 afb fifa Houtenkaap kerstvakantie2020 12 11 afb kids HoutenKaap kerstvakantie

Twee keer in de week kun je op aanvraag een real life potje Fortnite spelen (lasergamen), boogschieten op een doel of met pijl en boog op elkaar schieten zoals Enzo Knol en zijn vrienden deze zomer deden bij Outdoor Duin. En natuurlijk is er ook theater! De familieshow Circus Meerfout met Huub Cooijmans wordt vanwege de grote belangstelling maar liefst 3 keer gespeeld op zaterdag 19 december en op dinsdag 22 december komt Joes Boonen naar de Houten Kaap met haar nieuwste voorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap.

Voor alle activiteiten binnen geldt een maximum van 30 deelnemers. Vooraf inschrijven is verplicht en kan online worden gedaan via www.geefjeopouddorpduin.nl  of www.houtenkaap.nl

Voor meer informatie of outdoor aanvragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0611075129 (ook Whatsapp).

banner VSB Fonds

Back to Top