Evenement

2019 04 18 afb Plein Ouddorp Duin2.jpg
Titel: Activiteiten Ouddorp Duin
Wanneer: Zaterdag 20 April 2019, 10:00
Waar: Houten Kaap Strandtheater - Ouddorp
Categorie: Overigen
 
 

Omschrijving

Zaterdag 20 april viert Ouddorp Duin het begin van het seizoen! Op deze dag kun je van alle verschillende Ouddorp Duin-activiteiten proeven die het gehele jaar door georganiseerd worden. Koop gemakkelijk een stempelkaart voor €10,- en probeer van alles uit!

Programma:

Vanaf 10.00 uur: surfactiviteiten
Surfschool Natural High opent haar deuren om 10.00 uur voor een grote outlet en vanaf 11.00 kun je je inschrijven voor gratis surflessen op het strand.

Vanaf 14.00 uur: diverse activiteiten op het plein
Bij RentTourBuy kan je een oxboard-, segway of ninebot uitproberen. De Spar en Restaurant Bij Marc delen lekkere hapjes uit op het plein. Verder is er op het strandplein een springkussen, ponyrijden, boogschieten, en een dansworkshop Hip-Hop. Bij de binnenspeeltuin Spelen&Zo kan je de hele dag knutselen en spelen. Strandtheater Houten Kaap organiseert een chocolade- en knutselworkshop. Op het plein is het druk met muziek, een bar, poffertjes, en een dansworkshop Hip-Hop.

Vanaf 16.00 uur: show in het theater
In Strandtheater Houten Kaap is om 16.00 uur een goochelshow: HuubTV. Aansluitend zullen muzikanten van de band White Moses lekker jammen op het plein. We sluiten de dag af met een gezellig kampvuur en om 19.00 uur is de Ouddorp Duin Open Dag afgelopen. Kijk voor het hele programma en meer informatie op de Ouddorp Duin Facebookpagina.

 

Locatie gegevens

Locatie Houten Kaap Strandtheater
Straat: Westerweg 28
Stad: 3252 LX Ouddorp
Land: Nederland
Back to Top