Evenement

20150620_afb_rommelmarkt_Marijkestraat.jpg
Titel: Grote Rommelmarkt in Middelharnis
Wanneer: Zaterdag 15 Juni 2019, 09:00 - 15:00
Waar: Prinses Marijkestraat - Middelharnis
Categorie: Overigen
 
 

Omschrijving

Buurtbewoners in Middelharnis hebben wederom de handen ineen geslagen en organiseren een grote rommelmarkt om elkaar beter te leren kennen én de zolder op te ruimen! Wegens groot succes voorgaande jaren wordt op zaterdag 15 juni door enkele buurtbewoners van de Prinses Marijkestraat van Middelharnis een buurtrommelmarkt georganiseerd. Inmiddels zijn er al veel aanmeldingen van (dorps)bewoners die deel zullen gaan nemen aan deze rommelmarkt.

In 2006 ontstond bij Wil Alberts (een bewoonster van de Prinses Marijkestraat uit Middelharnis) het idee om samen met haar buren een rommelmarkt te organiseren. Een rommelmarkt met als doel weer wat ruimte op zolder te creëren en tevens de buren beter te leren kennen. Ze had niet voorzien dat haar idee uit zou groeien tot een groot opgezette rommelmarkt met maar liefst meer dan 80 deelnemers uit de gehele regio. De rommelmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement voor de gehele buurt waarbij buren van diverse leeftijden en achtergronden prettig met elkaar omgaan en zich daar persoonlijk ook voor inzetten. De rommelmarkt is zelfs een begrip geworden in Middelharnis en Sommelsdijk, waardoor ook bewoners buiten de “buurt” deelnemen aan de rommelmarkt en hun “waar” te koop aanbieden. Dit jaar wordt de rommelmarkt alweer voor de 13e keer georganiseerd.

Zoekt u leuke spulletjes? Het is zaterdag 15 juni allemaal te vinden op de rommelmarkt in de Prinses Marijkestraat van Middelharnis. De rommelmarkt “Van Rommelzolder tot Straatverkoop” gaat om 9 uur van start en duurt tot ± 15 uur.
De Prinses Marijkestraat is een zijstraat van de Steneweg en van de Prins Bernhardlaan. In de Prinses Marijkestraat zullen buurtbewoners hun waar te koop aanbieden. Voor meer informatie of deelname kunt u contact opnemen met Wil Alberts, telefoonnummer 0187-612680.

 

Locatie gegevens

Locatie Prinses Marijkestraat
Straat: Prinses Marijkestraat
Stad: 3241 VJ Middelharnis
Land: NL
Website:
Back to Top