Evenement

201908_afb_Diekdag_Oldtimers.jpg
Titel: Oldtimerrit en -show tijdens de laatste Diekdag in Middelharnis
Wanneer: Donderdag 13 Juni 2019, 19:30
Waar: Diekhuus - Middelharnis
Categorie: Overigen
 
 

Omschrijving

Middelharnis - Op vrijdag 9 augustus 2019 is het weer zover. Veel mensen vragen naar "die ouderwetse Oldtimerrit onderaan D’n Diek”. Nou, hij komt er weer aan deze zomer! Middelharnis Centrum en Autoclub Carwei hebben de handen nogmaals ineen geslagen. Een ouderwets gezellige avond wordt het, met een rit én een show. Het verzamelpunt voor de rit is als van ouds op het terrein van Fleuren Middelharnis BV en dit zal zijn tussen 17:30 uur en 18:00 uur. Lees hieronder verder en geef je op.

De deelnemers worden op het industrieterrein van Middelharnis door de organisatie ontvangen en krijgen hier een aantal consumptiebonnen en een herinneringsvaantje. Het is de bedoeling dat de rit met de klassieker 'op leeftijd' (bouwjaar vermelden bij opgave) wordt gereden. De stoet rijdt met het oudste voertuig voorop. Na opstelling van de klassiekers vertrekt de groep omstreeks 18:30 uur (aaneensluitend!) naar het centrum van Middelharnis.

Bij aankomst, rond 19:30 uur onderaan de winkeldijk in het centrum van Middelharnis, parkeren de voertuigen zo snel mogelijk op de aangegeven plaats door de organisatie.

Alle klassiekers worden daar door een jury beoordeeld. Er wordt gekeken naar originaliteit, combinatie klassieker/kleding, algehele conditie van het voertuig. Er zijn maar liefst 5 bekers te winnen: een 1e - 2e - en 3e prijs, een ‘Best of the show’- en een aanmoedigingsprijs. Het oldtimerevenement eindigt omstreeks 21:00 uur.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Middelharnis Centrum en Autoclub Carwei hebben er zin in en heten u en jou van harte welkom!"

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top