Evenement

20141020_bieb_logo_BZHD100.jpg
Titel: Peuterochtend
Wanneer: Dinsdag 02 Juli 2019, 09:30 - 11:00
Waar: Bibliotheek Middelharnis - Middelharnis
Categorie: Kinderprogramma
 
 

Omschrijving

Goeree-Overflakkee - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert peuterochtenden voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers. De eerst volgende peuterochtenden vinden plaats op dinsdag 2 juli in Middelharnis, woensdag 3 juli in Ouddorp en op donderdag 4 juli in Oude Tonge van 09.30 uur  tot 11.00 uur.

Een kwartiertje voorlezen per dag vergroot de woordenschat tot wel duizend woorden per jaar! Zo legt u een stevige basis voor de toekomstige schoolcarrière van uw kind. Voorlezen is dus niet alleen leuk, maar ook heel zinvol. Tijdens de komende peuterochtenden wordt er voorgelezen uit het prentenboek “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft ” van Werner Holzwarth  en Wolf Erlbruch.

Als de kleine mol op een dag zijn kop boven de grond steekt, gebeurt het: het is rond en bruin en ziet er een beetje uit als een worst en het komt precies op zijn kop terecht. Mol gaat op zoek naar de dader en loopt langs verschillende dieren om te weten te komen wie er op zijn kop heeft gepoept. Elk dier laat zijn ontlasting zien tot een paar vliegen hem helpen de dader te ontmaskeren. De mol neemt dan op grandioze wijze wraak.

Alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers zijn welkom! De toegang is gratis, maar wel graag van tevoren aanmelden. Dat kan telefonisch, aan de balie in de Bibliotheek of via www.bzhd.nl. Vol=vol!

20190702 afbPeuterochtend BibliotheekZHD

Locatie gegevens

Locatie Bibliotheek Middelharnis
Straat: Kerkepad 11
Stad: 3241 CH Middelharnis
Land: NL
Website:
Back to Top