Evenement

Titel: Zomer programma Ouddorp Duin
Wanneer: Zaterdag 06 Juli 2019, 10:00
Tot Zaterdag 10 Augustus 2019
Waar: Houten Kaap Strandtheater - Ouddorp
Categorie: Overigen
 
 

Omschrijving

De zomer is begonnen! Vanaf 1 juli worden er daarom ieder weekend leuke evenementen voor jong en oud georganiseerd op het strandplein van Ouddorp Duin. Kom ook genieten van live muziek, theater, lekker eten en sportieve activiteiten.

Juli
Zaterdag 6 juli tussen 16.00 en 20.00 uur speelt coverband De Juf grote Nederlandstalige hits en kun je genieten van een drankje en Hollandse snacks zoals poffertjes en natuurlijk bitterballen tijdens de 1e editie van Bitterballenpop. De week daarop is er in samenwerking met Gwendolyn Dance & Entertainment op zaterdag 13 juli een Dansdag georganiseerd met van 10.00 tot 11.00 Peuter/kleuterdansen en Hiphop workshops voor verschillende leeftijden (11.00 & 19.00 uur). Zaterdag 20 juli keert de Pleinbbq terug op het strandplein en kun je vanaf 19.30 uur naast een uitgebreid barbecue arrangement door Restaurant Bij Marc genieten van folk, blues en country muziek. Zangeres Clementine verzorgt deze avond het muzikale voorgerecht, gevolgd door een akoestische set van BluesBoys en als afsluiter speelt The Country Wings nog wat fijne, elektrische country nummers. De laatste zaterdag van de maand is er op het plein een Beachvolleybaltoernooi waarvoor de inschrijvingen al gestart zijn. Aanmelden kan zowel individueel als per team van maximaal 6 personen.  

Augustus
In de maand augustus staan er onder andere een Circusdag met een familieshow en meespeelcircus (4 aug.), een Cabaretfestival met grote namen als Thijs van de Meeberg, Anne Neuteboom en Andries Tunru (10 aug.) en natuurlijk de 3e editie van foodtruckfestival Smaak aan Zee (22 t/m 25 aug.) op het programma.

Evenementen op het terrein van Ouddorp Duin zijn altijd vrij toegankelijk voor al het publiek! Kijk voor een overzicht van alle activiteiten en evenementen op het strandplein op ouddorp-duin.nl of Facebook.com/ouddorpduin.

2019 07 Zomer HoutenKaap

Locatie gegevens

Locatie Houten Kaap Strandtheater
Straat: Westerweg 28
Stad: 3252 LX Ouddorp
Land: Nederland
Back to Top