Evenement

20190905_afb_expositie_MarjaBodt.jpg
Titel: Expositie door Marja Bodt
Wanneer: Van Zaterdag 14 September 2019 -  08:00
Tot Donderdag 17 Oktober 2019 - 21:00
Waar: Diekhuus - Middelharnis
Categorie: Exposities
 
 

Omschrijving

SES Fotografie, Marja Bodt, organiseert al tien jaar in samenwerking met Foto Hameeteman in Ouddorp verschillende fotografie cursussen en foto-activiteiten, zoals foto-workshops, op het eiland. Het aanbod is breed, van een korte basiscursus van vier lessen ‘Je camera de Baas’ tot begeleiding van gevorderde amateurfotografen die een eigen stijl in de fotografie ontwikkelen. SES-cursussen worden verzorgd in Ouddorp, Rotterdam en Amsterdam.

De open dag in het Diekhuus op 14 september kunt u goed combineren met een bezoek aan de expositie ‘Opdrachten Creatieve fotografie’. De expositie is samengesteld uit foto’s die deelnemers aan cursussen Creatieve fotografie in Ouddorp en Rotterdam hebben gemaakt. Elke maand hebben de cursisten een opdracht gekregen om één van de opdrachtelementen in hun foto’s van een zelf gekozen onderwerp vast te leggen. De geëxposeerde foto’s laten zien hoe verschillende opdrachten die in de cursus aan bod komen worden gecombineerd in één beeld. Die elementen van deze opdrachten kleurgebruik, zwartwit, reflectie, soft-focus en lijnen. Tijdens de cursus komen compositie, foto-techniek, creativiteit en lichtgebruik ruimschoots aan de orde. Gaandeweg zijn de deelnemers gegroeid in creativiteit en beheersing van de techniek.

De foto’s van de expositie zijn in zekere zin het sluitstuk van de cursus doordat de deelnemers verschillende combinaties van het geleerde in de cursus in de geëxposeerde foto’s hebben gemaakt. En dan blijkt dus dat de cursisten elk een eigen stijl van fotografie aan het ontwikkelen zijn. Naast cursussen voor de gevorderde amateurfotograaf verzorgt SES Fotografie ook cursussen voor beginners in de digitale fotografie, gericht op basisvaardigheden en verkennen van de mogelijkheden van de digitale camera en de camera app van uw smart phone.

Ook geeft Marja Bodt cursussen beeldbewerking met Photoshop en Photoshop Elements. Het volledige cursusaanbod met start eind september is te vinden op www.ses-cursus.com

Nadere informatie:
Marja Bodt tel. 0618 266 309
Expositie ‘Opdrachten Creatieve Fotografie’ in het Diekhuus, Middelharnis, t/m 15 september. Gratis entree, u bent van harte welkom.

 

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top