Evenement

20201126_afb_Muidhond_FilmhuisMH.jpg
Titel: Film 'Muidhond'
Wanneer: Donderdag 26 November 2020, 20:00 - 21:50
Waar: Diekhuus, Rabobankzaal - Middelharnis
Categorie: Film
 
 

Omschrijving

Donderdag 26 november in Filmhuis Middelharnis de film Muidhond van regisseur Patrice Toye
Jonathan, een zachtaardige jongeman, wordt bij gebrek aan bewijs vrijgelaten uit de gevangenis. Hij keert terug naar zijn moeder die in een huisje bij de duinen woont. Jonathan wil het verleden vergeten en neemt zich stellig voor een ander, beter mens te worden. Maar ook al houdt hij zich strikt aan de regels, zijn goede intenties worden al snel op de proef gesteld als er een moeder met haar dochtertje naast hen komt wonen. Muidhond is een aangrijpende, gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij. Regisseur Patrice Toye verfilmde de gelijknamige roman van Inge Schilperoord met veel sfeer en nuance. De indringende beelden, slimme montage en het overtuigende acteerwerk van Tijmen Govaerts (Girl) werden op het Filmfestival van Gent bekroond met de Publieksprijs.

12+/ drama / 99 minuten / geen pauze

20.00 uur | € 6,50 | Filmhuisleden en CJP € 5,00 exclusief consumptie
Stichting ZIJN - Diekhuus, Rabobankzaal - Beneden Zandpad 7 in Middelharnis
www.hetdiekhuus.nl

 

MAATREGELEN IVM CORONA
Onze horeca is tijdelijk gesloten. Er is helaas geen pauze.

Voor uw en onze veiligheid adviseren wij u dringend een mondkapje te dragen in het Diekhuus, tot u op uw plaats in de zaal zit, dan mag het mondkapje af.

In verband met de Corona maatregelen gaan wij er vanuit dat u per huishouden toegangskaarten besteld. Dus koopt u bijvoorbeeld 2 kaartjes dan zijn dit 2 stoelen naast elkaar.

Kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden en zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.

Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer uw handen bij de ingang van het Diekhuus en houd 1,5 meter afstand.

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus, Rabobankzaal
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top