Flakkeenieuws.nl

  • Brandweer rukt uit voor duinbrand bij Goedereede
    Op zondagavond 15 juli 2018 is er brand uitgebroken in de duinen bij Goedereede. Door de droogte die al een paar weken aanhoudt is de natuur erg droog en kan de brand zich snel uitbreiden.
  • Lichaam uit water gehaald bij Den Bommel
    Een voorbijganger heeft vrijdag 13 juli 2018 rond 17:00 uur een man uit het water gehaald. De drenkeling lag in een sloot bij de Zandweg, de Groote Kreek nabij Den Bommel. Hulpdiensten waren onderweg om de drenkeling nog te reanimeren, maar bij aankomst bleek dat de man al was overleden.
  • Stuk dijk in brand bij Melissant
    Op de Oosterweg in Melissant heeft vrijdagavond 13 juli 2018 een stuk talud in brand gestaan. Een omwonende ontdekte de brand op de dijk en waarschuwde de brandweer. Terwijl de brandweer aanrijdend was heeft de melder reeds een begin gemaakt met het blussen van de brand.

Nieuws

Na 2 succesvolle Nederlandse edities van de Kaapse Comedy Night organiseert strandtheater Houten Kaap op zaterdag 21 juli om 20.30 uur de eerste Engelstalige comedy night. De line up voor deze avond wordt gevormd door Bob MacLaren, Nigel Williams en Adam Fields, drie bekende namen in het internationale comedy circuit. De uit Nieuw Zeeland afkomstige Bob MacLaren heeft elk plekje op de wereld veroverd met zijn abnormale en verrassende comedy. De combinatie van de eenzaamheid van de kiwi’s en botte waanzin van Amsterdam geeft hem een frisse, onorthodoxe kijk op het leven. 

20180721 afb NigelWilliams HoutenKaap

Kom zaterdag 7 juli om 11.00 of om 13.30 uur naar strandtheater Houten Kaap voor de hilarische slapstickvoorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ voor kinderen vanaf 2 jaar. Gebaseerd op het bekende prentenboek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch heeft Meneer Monster een bijna woordloze voorstelling gemaakt waarin een kleine mol op zoek gaat naar de maker van de drol die op zijn kop beland is toen hij even boven de grond kwam kijken. 

20180707 afb kindertheaterHoutenKaap

 

 

Het programmaboekje is er weer! Je kunt deze o.a. ophalen bij onze receptie en in de foyer. Het wordt weer een mooi cultureel seizoen! #trots

klik op de afbeelding om het programma online te bekijken:

2018 007 12 afb prgbkje DH

20180711 posterDunkirk Overkant

Subcategorieën

Back to Top