Theater

In het Diekhuus wordt regelmatig een theater voorstelling geprogrammeerd. Ook elders in de regio vinden voorstellingen plaats.

Evenement

Madeleine HR.jpg
Titel: Cabaret Madelijne Kool
Wanneer: Vrijdag 13 December 2019, 20:15
Waar: Diekhuus, Rabobankzaal - Middelharnis
Categorie: Theater
 
 

Omschrijving

MADELIJNE KOOL
HAHAHA FIJNE FEESTDAGEN

UNIEK NIEUWERWETS GEZELLIG KERSTCABARET!
Hahahaleluja! De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook... we kunnen er niet omheen: kerst! Zeg nou eerlijk, een stressvrije kerst... zou dat niet heerlijk zijn?! Kool zorgt ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt?? Hoe klinkt ‘O Denneboom’ met een volle zaal? Alle clichés en kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling. Met medewerking van practical joke koning/schrijver Maikel Steur en muzikale begeleiding van Nicolaas Duin.

OVER MADELIJNE KOOL
Kool op het podium is beschouwend, energiek en altijd zoekend naar de grap en tragiek in de dagelijkse dingen. Dat doet ze met gezond pragmatisme om de complexiteit van het bestaan wat te verlichten op een manier die je laat lachen, verrast, spiegelt en ontroert. Daarnaast zingt ze de sterren van de hemel.
Kool studeerde politicologie en communica- tiewetenschappen. Ze won als reclamemaker o.a. diverse Effies en schreef liedjes voor Disney, ‘het Kleine Grote Geluk Boek’ en Robin’s Wonderlijke Reis naar Love Station 22’. In 2013 maakte ze met cabaretier Richard Kemper haar eerste programma en een jaar later met John Ewbank haar eerste single. In 2017 kwam haar album ‘Kool komt Binnen’ uit.
I.s.m. wijnschrijver Harold Hamersma speelt ze op verzoek de voorstelling ‘Van Wijn ga je Zingen’. Kool speelde ook in België, Zwitser- land, Polen, Rusland, Dubai en Curacao.

Het wordt een programma met o.a. nrs van mijn album Kool komt Binnen https://open.spotify.com/album/4jQze3lSt9b0EkLBJ5BHD0 , verrassende, hilarische, ontroerende verhalen achter de liedjes maar ook met bestaande hits van anderen waar 'Kool aan de gang mee is gegaan’.

hhh fine feestdagen foto kool en steur IMG 1991KLEIN

 

Foto Mart B&W

Stichting ZIJN, Theater Diekhuus, Beneden Zandpad 7, 3241 GA Middelharnis
vrijdag 13 december | 20.15 uur | € 19,50 incl. consumptie
reserveer kaarten www.hetdiekhuus.nl 

Locatie gegevens

Locatie Diekhuus, Rabobankzaal
Straat: Beneden Zandpad 7
Stad: 3241 GA Middelharnis
Land: NL
Back to Top